Tacksida


Det blir onekligen så att det blir en en del som man får extra skäl till att vara tacksam emot.  Personer som varit stöttande, vänliga och hjälpsamma. Här får de den sida de enligt mina ögon många gånger om förtjänat!


Ett stort tack till mina föräldrar som ställt upp på allt!

Såväl ekonomiskt som på utställningar och inte minst min uppfödardröm. Slutligen ett extra tack för att ni lät er övertalas till att bli fodervärd åt Arnljot.

Jag hade inte kunnat uppfylla min dröm utan er hjälp och ert stöd!


Tack Marie!

(S*Fjällvinden's)

Du var ett superstöd för mig under min nervpirrande första kull.  Jag är så tacksam att Flara fick träffa den underbare Bamse och dubbelt upp tacksam för det stöd jag själv fick. Det var guld värt!

Som nybörjare har man inte alltid full koll på allt. Jag hade verkligen tur när jag valde hane till det som blev min första kull. en rutinerad hane till Flara och ett bra stöd åt Flaras nerviga "mamma"


Stort tack Tåve!

(S*Heartbeat's)

Förutom att jag fått den absoluta drömprinsen i Arnljot har jag själv också fått bra stöd till alla frågor och funderingar jag har. Jag skattar mig verkligen lycklig som fick förtroendet att bli Arnljots nya ägare. Jag har fått ut så mycket av det!


Slutligen...

...måste ett tack riktas till mina underbara kattungeköpare. Mina små troll kunde inte fått det bättre. Det känns verkligen skönt att veta att de har det så bra.

S*Fjällsippans ©